Беларус отказва да затвори границата си, както направи по- рано

...
 Беларус отказва да затвори границата си, както направи по- рано
Коментари Харесай

Вирусен скандал между Беларус и Кремъл

 

Беларус отхвърля да затвори границата си, както направи по- рано Русия, тъй като това ще докара до отрицателни последици, за които в Москва не са помислили, съобщи президентът на републиката Александър Лукашенко, предава БЕЛТА.

Бих желал да ги съветвам първо на мислят, вместо да приказват, тъй като да се стартира каквато и да било вайна е по-просто, в сравнение с след това да се излезе от сходна обстановка, сподели президентът. Той съобщи, че независимата битка с вируса е невъзможна и означи, че е трябвало Русия да закрие други граници, а не изборно.

" Струва ми се, че са по-загрижени за това по какъв начин Москва да се огради с някаква ограда и единствено си мислят: Не дай Боже, държавното управление на Руската федерация да се инфектира ", счита беларуският водач. Той добави, че няма да вкарва сходни ограничаващи ограничения, тъй като другояче камионите ще образуват големи опашки, а хората ще бъдат яростн и съобщи, че се надява с съветския си сътрудник Владимир Путин да се чуят по телефона за ограниченията.

По-рано съветският министър председател Михаил Мишустин съобщи, че Москва затваря границата с Беларус от през днешния ден поради ограничения за битка с разпространенишеито на ковид, откакто това направиха останалите й съседи - Полша, Литва, Латвия и Украйна.

В Русия има 60 инфектирани с вируса, а в Беларус - към 30.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР